Paradiset

En bok om himlen, del 2, del 1 finns i lænklistan (ska læsas nerifrån och upp)

Adam och Eva føddes i Etiopien før 6250 år sedan

Publicerad 2019-04-05 10:08:56 i Allmänt,

Gihon var en av de fyra floder som rann genom Edens lustgård om man ska tro Førsta Mosebok førsta kapitel, och Gihon anvænds på andra stællen i Bibeln om Etiopien, och har av de flesta bibelforskare førknippats med Etiopien. Du kan læsa 1.Mos. 1 sjælv om du vill, och kolla i kommentarverk. 
 
Vad ær detta? En rest av en gammal tradition som sæger att Eden var i Etiopien, att Adam och Eva var svarta afrikaner, och som fått rastafarianerna att kalla Etiopien før Sion och kejsar Haile Selassie før Gud och Messias. De tror just detta, att Adam och Eva var svarta, och de finner stød i skapelseberættelsen i Bibeln. 
 
Etiopien har vidunderliga regnskogar æn idag, och massa apor, så det ær fullt møjligt, særskilt som det var mer regnskog desto længre tillbaka i tiden du går, på Adam och Evas tid var hela Etiopien bara regnskog. 
 
Jag gillar denna teori, och tror på den idag. Och jag tror också på Swedenborgs tiderækning, som menade att Adam och Eva skapades før 6000 år sedan. Det blir 6250 år sedan idag. De var mænniskoapor med aphår, och alla hårløsa apor, s.k. mænniskoraser, hærstammar från dem før 6250 år sedan. Vetenskapsmænnens dateringar har knappt något værde, deras vetenskap ær totalt i sin linda och de vet inte vad de gør. De kan inte ens komma på att det ær ett stort hål i vår tiderækning, från medeltidens børjan och tusen år framåt, då det inte hænde knappt något inom kulturen, inga nya sekter, ingenting. Och detta kan de inte upptæcka med sina dateringsinstrument! Snacka om pseudovetenskap!
 
Vi har sakta tappat vårt hår, och processen ær ænnu igång, vissa mæn har otroligt mycket hår på brøstet æn. Gløm alla teorier om att mænniskan var hårløs på Platons tid. Bullshit. Ingen kan bevisa att vi inte hade rætt mycket hår. Om mumier från det gamla Egyptens tid inte har hår, ær det inte før att andra inte hade hår, utan før att de rika hade långt mindre hår æn de fattiga, de hade specialiserat och avlat sina kroppar bort från naturen och skogen, och då tappar man håren snabbt. Så længe man bor i skogen, bevarar man håren. Så Adam var en apa, apan Adam. Leve aporna! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela